Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

76. Διαγγέλματα Γ΄ Ελληνικής Δημοκρατίας

 Η χώρα διέρχεται  μια κρίση  λόγω κορωνοϊού  (και όχι μόνο )

αναζητών διέξοδον εξ ενός πολιτικού αδιεξόδου εις το οποίο έχω εισέλθει. 

Από μακρού χρόνου, η αδυναμία της συνεννοήσεως μεταξύ των υπευθύνων εμβολιαστών παραγόντων της χώρας και των ανεμβολίαστων παρά πάσαν επίκληση του ανωτάτου άρχοντα της χώρας έχει περιαγάγει τη χώρα εις αδιέξοδον. 

Ουδείς εκ των πολιτικών αρχηγών αναλαμβάνει  να βοηθήσει των ανώτατον άρχοντα για να αναζητήσει λύση εντός των συνταγματικών πλαισίων της ανευθυνότητος του δια να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Η κατάστασις αυτή προστιθεμένη εις μιαν αντικορωνοϊκή  αντίληψη, η οποία είχε επιβληθεί σχεδόν εις όλα τα άτομα της κοινωνίας είχε δημιουργήσει τον έσχατον κίνδυνο να αλωθεί η χώρα από τον κορωνοϊό. 

Οι Έλληνες και κατά ιστορική παράδοση αλλά και κατά τη βασική κοινωνική αντίληψη και αγωγή δεν είναι ποτέ ευεπίφοροι προς τον κορωνοϊό. Διότι ο κορωνοϊός δεν δύναται να έχει ουδέν σημείο κοινόν με τον ελληνοχριστιανισμόν που αποτελεί τη βάση της διαπαιδαγωγήσεως των Ελλήνων κατά τον δρόμο της ιστορίας. 

Προ αυτής της καταστάσεως ο  εθνικός  στρατός της Νέας Δημοκρατίας  αι  ένοπλαι δυναμεις της χώρας, θα πολεμήσουσι σφοδρώς τον κορωνοϊό

δια  να αποτρέψουμε  τον δρόμο προς τον κρημνόν"

Ο καγκελάριος Πρωθυπουργός



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Οτιδήποτε σε αυτό το σύμπαν εξαρτάται από οτιδήποτε άλλο"