Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

82. Ασκήσεις Ηρεμίας για το 2022

 Ο Βούδας και ο ΖΕΝ Ηρακλής σε ασκήσεις ηρεμίας 7 και 12 τσάκρων

εν κορωνοσωτηρίω έτος 2022
Σε ήρεμους κυματισμούς ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης ο Γ΄ της Γ΄ Ελληνικής Δημοκρατίας στο νιοστό διάγγελμα του, εξαίρει την κυβέρνηση για το κυβερνητικό της έργο και την επιτυχία της νιοστής δόσης του εμβολιασμού της νέας παραλλαγής συνδυασμού Φλερόνας με χ ψ και Ωμέγα παράλλαξη ιού. Με υπερηφάνεια χωρίς προκατάληψη.
Εμείς….. ασκήσεις ηρεμίας
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, πασών των εκκλησιών της Ελλάδος,  μονογονικός άνθρωπος, με τον υψηλό μισθό των 2.600 ευρώ (χωρίς τα Extra Bonus ) στέλνει την πρώτη επιστολή διαμαρτυρίας στον Ποντίφικα Πάπα Πατριάρχη  για τον  κρίνο, διότι δεν αναφέρεται στα ιερά κείμενα της Καινής Διαθήκης ως μέσον γονιμοποίησης αποτελεσματικό. Επίσης διοργανώνει επιστημονικό συνέδριο με άνεργους πτυχιούχους των 360 ευρώ  για να εξηγήσει αναλυτικά και διεξοδικά το μέγα αυτό θεολογικό θέμα και προβληματισμό που προέκυψε από δηλώσεις απίστων και ασεβών Εβραίω.
Εμείς ασκήσεις ηρεμίας και νηφαλιότητος…. με θρησκευτική κατάνυξη.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου με γάτα Καλυψώ κατοικίδιο pet  διαβάζει τα κείμενα της Σεχραζάτ από τα ιερά κείμενα της Ανατολής ( χίλιες και μία νύχτες ) στα ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα και τους χαρίζει ένα σετ ξυριστικής μηχανής για τα γένια που έχουν μεγαλώσει κατά την διάρκεια της ανάγνωσης.
Εμείς ασκήσεις ηρεμίας και ζεν διαλογισμού μαζί με τον Βούδα….. κάτω από το δένδρο με τα μήλα καθισμένοι αναπαυτικά στα 7 τσάκρας.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άνεργος μηχανικός Α. Τσίπρας διοργανώνει το νιοστό πάρτι για τον αποχαιρετισμό της μητέρας Μέρκελ ( αν νομίζετε πως έφυγε κάνετε λάθος, δεν έγιναν όλα τα αποχαιρετιστήρια πάρτι της Γαίας προς τιμή της )και μας καλεί όλους σε αυτό, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους με νταούλια κλαρίνα και χορό.
Εμείς ασκήσεις ηρεμίας και νωχελικό ταγκό
Ο Υπουργός Εξωτερικών Ν. Δένδιας διοργανώνει τον νιοστό στο θρησκευτικό συνέδριο θρησκευτικής διπλωματίας και προλογίζει την επιρροή του ισλαμικού πολιτισμού στο χριστιανικό πολιτισμό για τη δημιουργία του ελληνο ισλαμικό χριστιανικού πολιτισμού.
Εμείς ασκήσεις ηρεμίας ελληνοχριστιανικομουσουλμανικού διαλογισμού με λίγο οθωμανικό.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στέλνει φιλάκια και βότκα στον Υπουργό Άμυνας της Ρωσίας, διαμαρτυρίες στον Υπουργό Άμυνας της Τουρκίας, τα λιμάνια μας και τα παιδιά του Πειραιά στον Υπουργό Άμυνας της Κίνας και, στον Υπουργό των ΗΠΑ στέλνει τα Ομηρικά Έπη να τα μελετήσει διεξοδικά και να τα εντάξει στην αμερικάνικη πανεπιστημιακή παιδεία ,γιατί δεν προλαβαίνουμε να τα διαβάσουμε εδώ. Έχουμε την Βίβλο και τα θρησκευτικά κείμενα μαζί με τις προσευχές καθισμένοι και ακάθιστοι σε καρέκλες ιερές.
Εμείς ασκήσεις ηρεμίας μαζί με τις αγελάδες ισχνές.
Η Υπουργός Παιδείας ανακαλύπτει κατά την επίσκεψή της στο ΑΠΘ μετά την εκκένωση της κατάληψης 100 ετών του Βιολογικού Γεωλογικού Φυσικού και Μαθηματικού, τον τάφο του Τουταγχαμών. Εκεί κρυβόταν και έβγαινε τα βράδια βόλτα στα σκοτάδια. Κατόπιν τούτου οι Φαραώ της Αιγύπτου θα παρελάσουν και στο ΑΠΘ μαζί με τον Άγιο Δημήτριο προστάτη Άγιο όλων των παλαιών ιερών τεράτων.
Εμείς ασκήσεις ηρεμίας…. κλασικά και παραδοσιακά
Οι ξανθιές κλωνοποιημένες παρουσιάστριες ( όλες ίδιες )των έγκριτων ΜΜΕ και σε άκριτα παράθυρα Κολοσσιαίας τηλενημέρωσης, μας ενημερώνουν διεξοδικά για όλα τα θέματα που μας απασχολούν σοβαρά και, καθημερινά: Γιατί χώρισε η πρώην σύζυγος του πρώην ιατρού και ποδοσφαιριστή με ποιον είναι ερωτευμένη τώρα, που πήγε διακοπές με όλες τις σέξυ φωτό.
Σπουδαία ενημέρωση εξαιρετικού νοητικού επιπέδου που φτάνει τα ύψη της συνείδησης στα Τάρταρα (ψηλά τα ποσοστά τηλεθέασης )
Εμείς ασκήσεις ηρεμίας …..Λόλα πιο χαμηλά δεν γίνεται.

Ο Greek feet Γιάννης Αντετοκούμπο ανακηρύσσεται Εθνικός ήρωας της Ελλάδος μαζί με τη Rihanna στα νησιά Μπαρμπάντος της νέας δημοκρατίας

Εμείς ασκήσεις ηρεμίας…. σε κοάν Δημοκρατίας χωρίς βραβεία Παλιγγενεσίας

Η Πρόεδρος Γιάννα Παρθένη-Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη της επαναστατικής επιτροπής του 2021 συνεχίζει την επανάσταση του 2022 με συνολάκι του οίκου bodyflirt ντυμένη τσολιάς …..αλλά χωρίς εμάς.
Γιατί εμείς είμαστε κάπου αλλού …..μαζί με τη Ζωή
Εμείς ασκήσεις ηρεμίας που μας κρατούν σε φόρμα εξαιρετική των 12 τσάκρας γιατί η ηρεμία της ψυχής είναι πολύ σπουδαίο πράγμα και δεν θα μας την πάρει κανείς.
Happy new year



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Οτιδήποτε σε αυτό το σύμπαν εξαρτάται από οτιδήποτε άλλο"